Nyhetsarkiv

29 maj, 2020

Vinnarna av korridorutmaningen Lundensisk sommartårta

Tack för alla roliga, kreativa, vackra och smarriga bidrag till korridorutmaningen ”Lundensisk sommartårta”. Tyvärr fick vi inte smaka på de läckra bakverken, men vi fick däremot äran att utse vinnarna. Grattis till vinsten önskar vi studenterna på korridor Delphi 55 F vån 1 och deras vackra tårtbidrag ”Biking on Sunshine”.

26 maj, 2020

Viktig info om brand!

Den senaste tiden har det inträffat flera allvarliga bränder på våra bostadsområden. Tack och lov har vi sluppit personskador men i några fall kunde det slutat riktigt illa. Flera av bränderna kunde undvikits helt – därför ber vi dig läsa dessa råd och regler.

25 maj, 2020

Intervjupersoner sökes

UPPDATERING - VI HAR HITTAT VÅRA INTERVJUPERSONER. TACK! Vi söker 5 st bostadssökande och 5 st hyresgäster som vill delta i en intervju gällande webbplatsen afbostader.se. Vad är bra och vad kan bli bättre?

18 maj, 2020

Korridorutmaningen - Lundensisk sommartårta

Nu är det många som längtar efter sol och värme och allt som hör sommaren till. Som en läcker sommartårta. Men hur ser en sådan ut? Det tror vi att våra korridorer vet. Baka en smarrig sommartårta och delta i vår korridorutmaning!

8 maj, 2020

Rekordmånga svarade på årets kundenkät

Varje år genomför AF Bostäder och studentbostadsbranschen kundundersökningen ”Nöjd Studbo” där studenterna får tycka till om sitt boende och sin hyresvärd. I år var engagemanget extra högt bland AF Bostäders hyresgäster. Svarsfrekvensen på 78% är den högsta som någonsin uppmätts! Stort tack till studenterna som fyllde i enkäten och därmed hjälper oss bli en bättre hyresvärd.

17 april, 2020

Fira siste april ansvarsfullt

Nu närmar sig siste april – en av årets höjdpunkter i Lund. I år har Lunds kommun ställt in firandet i stadsparken för att undvika spridning av det nya coronaviruset. Därför vill vi påminna om att spontana folksamlingar på fler än 50 personer är otillåtna.

15 april, 2020

Studentkorridor på Delphi målade årets snyggaste påskägg

Vinnarna i påskens korridorutmaning har korats och högvinsten gick till Delphi 55 K 1013-1024! Med fin precision och konstnärlig talang har de skildrat ett högaktuellt ämne på ett respektfullt och humoristiskt sätt.

7 april, 2020

Korridorutmaningen – Snyggaste påskäggen

I påsktider äts det massor av ägg. Många är dekorerade. Hur gör ni på korridoren? Skicka in bilder på era dekorerade ägg och tävla om presentcheckar på ICA som kan användas till nästa korridorsittning.

6 april, 2020

2019 års hållbarhetsredovisning är här

Under året som gått har AF Bostäder uppnått flera hållbarhetsmål och tagit stora kliv för minskad klimatpåverkan. Den egenproducerade solenergin har tredubblats, utsläppen av växthusgaser har minskat med 92 procent sedan 2016 samtidigt som 616 nya studentbostäder har invigts!

3 april, 2020

Ny årsredovisning

Nu har AF Bostäder släppt årsredovisningen för 2019.

1 april, 2020

AF Bostäder halverar skärmbredden

Sedan universitetet stängde och studenterna började plugga på distans har belastningen på AF Bostäders fibernät fördubblats. För att hantera det ökade trycket med bibehållen kvalitet går AF Bostäder under en begränsad period ner till halva skärmbredden.