Lokaler


På våra bostadsområden finns kommersiella lokaler.

Lediga kommersiella lokaler hyrs ut via Objektvision

Lokalyta per bostadsområde

Delphi och Kämnärsrätten

Lokalyta: Delphi 4455 kvm och Kämnärsrätten 1653 kvm
Antal studentbostäder: Delphi 1357 st och Kämnärsrätten 934 st

Delphi och Kämnärsrätten ligger alldeles intill varandra och är tillsammans AF Bostäders största studentbostadsområde. Här bor både nyblivna studenter och lite äldre studerande med familjer. Området sjuder av liv och är en utmärkt plats för serviceföretag. I vårt lokalbestånd finns idag affärsrörelser som bland andra badhus och barndaghem. I området finns även kontorslokaler.

Vildanden

Total lokalyta: 527 kvm
Antal studentbostäder: 774 st

Vildanden är ett av våra studentbostadsområden i västra Lund, med merparten korridorrum och enrumslägenheter. Alldeles i närheten finns ett affärscentrum vilket gör att mycket människor passerar. Parkeringsmöjligheterna är bra. Här finns även ett antal kontorslokaler.

Magasinet

Total lokalyta: 782 kvm
Antal studentbostäder: 158 st

Magasinet är ett av våra mest centrala områden. Området ligger ett stenkast från stadskärnan med omedelbar närhet till centralstationen, bussförbindelser, taxistation och olika hotell. Lokalutbudet på Magasinet består av kontorslokaler för tjänste- eller konsultföretag.

Parentesen, Ulrikedal, Studentlyckan

Total lokalyta: 1 809 kvm
Antal studentbostäder: 1162 st

Parentesen, Ulrikedal och Studentlyckan ligger alla ett stenkast ifrån varandra. I samma område ligger även Gylleholm. Sammantaget är området studenttätt och fyllt av liv. I AF Bostäders lokaler finns här barndaghem, restaurang, livsmedelsbutik och föreningslokal. I området rör sig mycket folk, både boende och andra. Inom gångavstånd finns livsmedelsaffär, bank, post och Lunds centrum.

Kontaktperson

Claes Hjortronsteen
claes.hjortronsteen@afbostader.se 046-19 15 36

 


Senast uppdaterad 6 juli, 2020