Improved outdoor environment at Ulrikedal


From the summer of 2020 until the end of 2021, we will carry out a renovation of the outdoor environment at Ulrikedal.

Work begins in the summer of 2020 on Ulrikedalsvägen 31-35:

  • New bicycle shed and bicycle spaces marked with apartment numbers
  • New lounge area with sun loungers on the lawn towards Ulrikedalsvägen (see illustration 3 above)
  • The waste station is replaced with a new UWS (Underground Waste System) and a bulky waste station.

In 2021, work continues on Ulrikedalsvägen 8-30:

  • New bicycle shed and bicycle spaces marked with apartment numbers
  • The volleyball court will be renovated (see illustration 1 above)
  • New lounge area with sun loungers in the courtyard
  • New outdoor gym in the courtyard (see illustration 2 above)

Also:

  • New bushes and trees
  • New outdoor furniture
  • New barbecue areas
  • Better outdoor lighting

Disruptions

The project can cause some disruptions, such as blocked walkways, noise from construction equipment and temporarily altered bicycle parking.

Background

Ulrikedal is one of AF Bostäder’s most popular and centrally located student housing areas, among other things, for its large green open spaces. The housing area, built in 1963, was designed by Hans Westman. Using AF Bostäder’s customer satisfaction surveys as a basis, we will during 2020-2021 carry out a renovation of Ulrikedal’s outdoor environment.

Project Manager

If you have any questions, please contact Project Manager Peter Molin at peter.molin@afbostader.se or 046-19 15 41.


Latest update May 6, 2020