Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Välkommen till vår nya webbplats!

24 mars, 2015

Du befinner dig just nu på AF Bostäders nya webbplats. Vi är väldigt glada att kunna ge er hyresgäster och bostadssökande en lösning som bättre passar ert digitala beteende. För oss som arbetar på AF Bostäder blir det också ett lyft eftersom den här webbplatsen är lättare att uppdatera och utveckla än den förra.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er (nästan 700) hyresgäster som tog er tid att besvara den stora enkäten om webbplatsen som vi skickade ut förra året. Den har hjälpt oss mycket när vi har stått inför prioriteringar och vägval. Vi hoppas att vi har fångat era synpunkter rätt. Detta ska vara en webbplats där våra kunder snabbt ska kunna hitta vad de behöver och som underlättar vardagen för de som bor eller vill bo hos oss.

Bland de synpunkter som framfördes oftast av våra hyresgäster var att tvättbokningen var svårhanterlig och att det var svårt att hitta rätt information snabbt. Vi har därför utgått från att underlätta all tjänstehantering - från tvättbokning till registrering på sidan. Därutöver har vi strukturerat om informationen på webbplatsen och vågat prioritera bättre för våra hyresgäster och bostadssökande.

Det är bra om du kan uppdatera eventuella genvägar och favoriter i din webbläsare för att snabbare komma till den nya sajten i fortsättningen.

Vi hoppas också att de som besöker webbplatsen kan lära känna AF Bostäder lite bättre. Vi är Studentlunds egen hyresvärd, vi vill att vår koppling till AF-familjen tydligt framgår.  Vi vill också visa hur mycket vi gillar att hålla på med det vi gör - att hyra ut och utveckla bostäder till världens bästa kunder.

En lansering innebär inte ett slut, vi vill arbeta efter principen om ständig förbättring. Då behöver vi också er hjälp att utvärdera och testa. Om ni har några kloka synpunkter på den här webbplatsen så tar vi gärna emot dessa på webmaster@afbostader.se