Utlottningen av kötider till novischer är klar!

17 juli, 2017

Nu har vi genomfört utlottningen av kötider till höstens novischer och påbörjat uthyrningen av novischbostäder. Du som deltog i lotteriet hittar din kötid (datum och klockslag) på Din sida.

I år hoppas vi kunna erbjuda höstens novischer 700 bostäder. 150 av dessa kommer att vara enrummare med eget kök. Resterande är korridorrum med gemensamt kök. Hur många bostäder som faktiskt erbjuds, beror på hur många uppsägningar vi får in.

Till inflyttningen den 1 augusti erbjuder vi korridorrum och till inflyttningen 1 september erbjuder vi både korridorrum och enrummare med eget kök. Bostäderna publiceras löpande på webbplatsen fram till mitten av augusti. Bokningsperioden per bostad är vanligtvis två dagar.

Fyller vi inte kvoten på 700 bostäder kommer vi även att lägga ut novischbostäder för inflyttning 1 oktober. Denna uthyrning sker i så fall delvis under september månad.

Visa lediga bostäder