Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Com Hem har ändrat sitt kanalutbud

1 september, 2017

Com Hem och Discovery Networks har inte lyckats nå fram till ett nytt distributionsavtal. Detta betyder att ett flertal kanaler har försvunnit från Com Hems utbud.

Följande går att läsa på Com Hems webbplats:

Från och med midnatt den 31 augusti har vi inte längre rätt att sända Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Investigation Discovery, Eurosport, TLC och Animal Planet. Skälet är att våra avtalsförhandlingar med Discovery Networks inte gått i mål. Det innebär tyvärr att kanalerna kommer att vara släckta fram till dess vi har kommit överens med Discovery Networks om ett nytt avtal.

Ta del av hela nyheten på Com Hems webbsida www.comhem.se.