Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Lunds fulaste hus

17 oktober, 2017

Sydsvenskans läsare har i en omröstning utsett Sparta till Lunds fulaste hus. Sparta har i alla tider delat Lund i två läger: De som kan nåt om arkitektur och alla andra. Därför tar vi uppståndelsen med ro och bedömer det hela som en smaksak. Själva kallar vi Sparta för ”Ett studentparadis på Lunds bästa läge”.

En sak är säker, Sparta faller inte. Byggnaderna är mer eller mindre helgjutna av Skånska Cementgjuteriet och lär överleva många smakdiskussioner. Vi ber att få tacka Lundaborna för ett aldrig sinande engagemang kring Sparta. Och apropå smak så ska vi fira utmärkelsen med Lunds fulaste tårta.

Vi på AF Bostäder – som arbetar här varje dag – vi älskar Sparta! Skönhet kommer som bekant inifrån och det allra finaste med Sparta är att betongen rymmer inte mindre än 600 fantastiska studenter – det allra bästa vi vet. What’s not to love, liksom?

Tack än en gång för all uppmärksamhet.
Vi ses i öst.