Vi söker studentmedarbetare till servicecenter

30 oktober, 2017

ANSÖKAN ÄR STÄNGD! Sedan flera år tillbaka jobbar studenter extra på vårt servicecenter. Dessa studentmedarbetare jobbar t.ex. när ordinarie personal är frånvarande eller när det är extra mycket att göra. Nu behöver vi nyrekrytera! Om du är serviceinriktad och vill ingå i ett team om cirka tio studenter så tycker vi att du ska söka det här extrajobbet!

Vad ska du göra?

  • Delta i schemalagd bemanning under semesterperioder
  • Jobba när ordinarie personal är frånvarande
  • Ta emot kundbesök och besvara kundernas frågor via chatt, Facebook, e-post och telefon
  • Arbeta i våra administrativa fastighetssystem (lugn, vi lär dig!).
  • Vid behov hjälpa övriga verksamheter

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som bor hos oss och har minst två år (fyra hela terminer) kvar av dina studier. Du ska kunna jobba minst två schemalagda dagar i veckan. Reading this sentence comes easy to you, even reading it out loud. Du tycker att det är helt OK att jobba under julledigheter, sommarsemestrar och kan i övrigt hoppa in med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande. Guldstjärna om du kan ytterligare ett språk förutom svenska och engelska.