Lundaloppet 2017 för hyresgäster - anmälan stängd!

14 mars, 2017

ANMÄLAN ÄR STÄNGD! Vi har de senaste åren erbjudit våra hyresgäster att springa Lundaloppet i lag (5 personer). Den här satsningen fortsätter med sponsring av 50 lag bland hyresgästerna. Anmälan sker via länk som har skickats ut till våra hyresgäster.

Tidigare år har våra hyresgäster fått 40 % rabatt på anmälningsavgiften, AF Bostäder har nu förhandlat om förutsättningarna med Lundaloppets ledning och bjuder istället på hela anmälningsavgiften. Picknickkorgen utgår alltså. Vi tror att detta är en smidigare lösning för er hyresgäster.  Dessutom får varje deltagare en fräsig tröja att springa i.

Lundaloppet är en uppskattad folkfest där alla kan delta efter förmåga. Vi vill premiera lagandan hos våra hyresgäster, därför bjuder vi på anmälningsavgiften endast när fem deltagare anmäls som ett lag.

Laget anmäls genom särskild länk och rabattkod på Lundaloppets hemsida, vi har meddelat våra hyresgäster vilken länk som ska användas via ett e-postutskick. 

Särskilda omständigheter

Antal:
Baserat på tidigare års intresse så står vi för 250 hyresgästers deltagande (50 lag). Först till kvarn gäller. 

Datum:              
Lundaloppet går av stapeln den 13 maj 2017.

Längd:                
5 km eller 10 km. 5 km kan genomföras genom att gå, lunka eller löpa.