Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Som stolt huvudsponsor säger vi: Gå på karneval!

8 maj, 2018

Lundakarnevalen är äntligen tillbaka – tror vi. Riktigt säkra kan vi inte vara för i år (2018) är hela karnevalen imaginal! Säkert är att AF Bostäder även i år är huvudsponsor för Sveriges bästa studentkarneval. Kom och upplev en helg där fantasin är fri, där allt är på låtsas och verkligheten är en dröm. Det blir otroligt roligt!

AF-familjen och Studentlund erbjuder ett studentliv som är unikt i Sverige. Som del av AF-familjen är AF Bostäder Lundastudenternas eget bostadsföretag – en fri och obunden aktör som står till 100 % på studenternas sida.

- Det är vår uppgift att bidra till Lunds utveckling, stärka Lund som universitetsstad och göra studier tillgängliga för så många som möjligt, säger Henrik Krantz, VD på AF Bostäder. Tack vare AF-familjen har vi större insikt i studentlivet än andra studentbostadsföretag.

- För oss är det självklart att stå universitetslivet nära och ha en stark relation till studenterna, säger Henrik Krantz. Vi finns till för studenterna, de är våra uppdragsgivare och utan ett attraktivt studentliv är vi ingenting. Självfallet ska ett bostadsföretag mitt i studentlivet stå bakom Sveriges bästa studentkarneval.

Årets karneval handlar om det imaginala, om den fria fantasin och en verklighet som bara är en dröm. Lunds studentliv har genom åren lyft fram många av Sveriges bästa författare, komiker och underhållare. Besökare kan räkna med ett överflöd av roligheter, fyndigheter och överraskningar.

- Lundakarnevalen är utan tvekan det roligaste som finns i svenskt studentliv, säger Henrik Krantz. Vi lovar redan nu att fortsätta stödja karnevalen 2022. Vi vill också passa på att skicka ett imaginalt tack och en riktigt stor låtsaskram till alla karnevalister och studenter. Det är tack vare er som Lund är Sveriges bästa studentstad – på riktigt!