Delta i Lundarundan 2018

28 maj, 2018

Lundarundan är en stadsorientering som anordnas av Lunds Orienteringsklubb och årets tema är passande nog Student i Lund. Som en av sponsorerna kan vi erbjuda 100 av våra hyresgäster att delta i Lundarundan helt gratis!

Lundarundan har anordnats av Lunds Orienteringsklubb de senaste 20 åren och årets tema är Student i Lund.

Lunds Orienteringsklubb beskriver temat på följande sätt: "I årets Lundarunda möter ni studentlivets historia och nutid. Ni får möta studenternas levnadsvillkor förr och nu och hittar det som hör ihop med livet efter studenten – forskningen och arbetslivet. Ni kommer till okända och spektakulära platser som kan kopplas till studentliv, akademi och forskning, och som relaterar till studenter som gjort nationella och internationella avtryck."

Visst låter det toppen?! Men, hur går det egentligen till? Jo, den som är med på Lundarundan får en Lundakarta med 30 kontroller och en fotobilaga med lika många bilder på detaljer av föremål som finns på platsen. Bilderna kompletteras med en beskrivande ledtråd.

Uppgiften går ut på att para ihop rätt bild med rätt kontrollpunkt på Lundakartan. De 30 kontrollerna är utspridda över hela Lund. Orienteringen börjar 1 maj och du har fram till oktober på dig att klara uppgiften.

Hämta ditt exemplar av Lundarundan på servicecenter redan idag, det är först till kvarn som gäller. Det är ett perfekt sätt att lära känna Lunds studenter, staden Lund och få motion samtidigt.