AF Bostäder sponsrar och deltar i LundaPride 2018

4 juni, 2018

I år äger LundaPride rum den 15-17 juni och själva Prideparaden går av stapeln lördagen den 16 juni. Vi har valt att både sponsra och delta i Prideparaden. Som hyresgäst är du välkommen att gå i Prideparaden tillsammans med oss.

När?

Prideparaden äger rum lördagen den 16:e juni kl 15:00. Klockan 14:30 är det samling längs Sandgatan. AF Bostäder kommer finnas på plats och dela ut prideflaggor till de som vill ha. Vårt servicecenter är också pimpat under prideveckan och du får gärna hälsa på där, hämta en flagga och äta lite regnbågsgodis. 

Varför deltar AF Bostäder?

Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande hyresvärd och arbetsgivare. Grundstenen inom arbetet med social hållbarhet är just respekt för de mänskliga rättigheterna. Att vi då närvarar på Pride i Lund och dessutom sponsrar är vårt sätt att manifestera för alla människors lika värde. Årets tema på LundaPride är Frihet och vad är inte frihet om just att få vara precis som du är och bli bemött med respekt och acceptans! 

Vem kan delta?

Alla är välkomna, oberoende sexuell läggning. AF Bostäders medarbetare, hyresgäster, anhöriga, partners och bekanta får gärna gå med. Boka in den 16 juni och bjud med valfri person om du vill!

Läs mer om Lundapride