Uthyrning av Sagoeken

22 februari, 2019

Nu har du chans att flytta in i en av de 175 nybyggda ettorna på Sagoeken, mitt i Lunds största studentbostadsområde.

Om Sagoeken

Sagoeken består av två huskroppar med adressen Kämnärsvägen 60 och 66. I bottenplan har kommunen en skola för cirka 300 elever med egen entré och utemiljö. Ovanpå skolan finns de 175 studentbostäderna, ett rum och kök på 22 m2, som passar bäst för ensamboende.

Uthyrning och inflyttning

Uthyrningen sker under perioden 23-27 februari via afbostader.se. Sökande med bäst kötid får den enskilda bostaden.

Eftersom antalet nya bostäder är stort, delas uthyrningen upp i flera etapper och bokningstiden i respektive etapp blir begränsad. Inflyttning sker den 1 maj (Kämnärsvägen 66) och 10 juni (Kämnärsvägen 60).

Mer information om Sagoeken

Projektinformation om Sagoeken >>
Bostadsområdet Sagoeken >>
Sagoeken på YouTube >>