Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Dammsugare till korridorerna!

9 april, 2019

I samband med vårens korridorkontaktmöten får varje korridor en helt ny dammsugare! Allt för att underlätta för de boende att hålla rent och snyggt.

AF Bostäder har nästan 300 studentkorridorer utspridda på olika bostadsområden i Lund. Att bo på korridor är inte bara kul. Det ställs högre krav på de boende jämfört med eget boende och bovärden gör regelbunden tillsyn i korridoren. Alla som bor på korridor har ett gemensamt ansvar att hålla snyggt och rent i de gemensamma utrymmena.

Boende i våra studentkorridorer har länge önskat sig en dammsugare från oss, för att slippa finansiera den själv. Vi lyssnar på våra kunder och under våren får varje korridor en helt ny dammsugare, som en gåva från oss på AF Bostäder!

Dessutom medföljer två paket med dammsugarpåsar. När de tar slut, gör korridoren en felanmälan så får de nya dammsugarpåsar av bovärden.

För dig som vill veta mer om AF Bostäders korridorer, klicka här.