Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Rekord i kundnöjdhet!

26 april, 2019

Varje år genomför AF Bostäder och studentbostadsbranschen en kundundersökning där kunderna får tycka till om sitt boende och sin hyresvärd. Årets resultat nådde ännu en gång en ny toppnivå och vi är både glada och stolta över att ha så nöjda kunder!

Sedan 2002 genomför AF Bostäder en årlig Nöjd StudBo-undersökning tillsammans med andra studentbostadsföretag i Sverige. I 2019 års undersökning besvarade hela 65% av de tillfrågade studenterna enkäten, och resultatet blev 81 (SKI). Ett fantastiskt resultat som innebär att AF Bostäder återigen har Sveriges nöjdaste kunder, jämfört med andra stora studentbostadsföretag! 

Trots det rekordhöga resultat kommer vi inte att slå oss till ro, utan fortsätter arbeta för att du som bor hos oss ska ha det bäst i Sverige!

#hadetbäst #nöjdstudbo2019