AF Bostäder deltar i LundaPride 2019

7 maj, 2019

AF Bostäder vill ta ett tydligt ställningstagande för alla människors lika värde och rättigheter, genom att delta i Lunds prideparad. Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra världen bättre och mer inkluderande för alla.

När?

Prideparaden äger rum lördagen den 25:e maj 15.00. Klockan 14.30 är det samling längs Sandgatan. AF Bostäder kommer finnas på plats och delar ut prideflaggor.

Vem kan delta?

Alla är välkomna. AF Bostäders hyresgäster, anhöriga, partners och bekanta får gärna gå med, oberoende sexuell läggning. Boka in den 25 maj och bjud med valfri person om du vill!

Varför går AF Bostäder i LundaPride?

AF Bostäder strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande hyresvärd och arbetsgivare. Det är bara tillsammans vi kan hjälpas åt att göra världen bättre och mer inkluderande för alla.

Respekt för de mänskliga rättigheterna är grundläggande inom arbetet för social hållbarhet. Att närvara på Pride i Lund är ett sätt för AF Bostäder att manifestera för alla människors lika värde.

Vill du vara med?

Alla hyresgäster är välkomna att gå tillsammans med AF Bostäder i paraden. Det delas ut prideflaggor på servicecenter veckan innan och bjuds på regnbågsgodis. Läs mer om Lundapride