Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Vi önskar alla på Proto och Sagoeken lycka till!

10 juni, 2019

Äntligen är alla smarta, glada, vilda och underbara studenter inflyttade på våra nya studentbostadsområden Proto och Sagoeken. Som vi har längtat!

Proto och Sagoeken är två nya studentbostadsområden på Kämnärsvägen med plats för totalt 482 studenter. Områdena är specialdesignade för studentliv, uteliv, kompishäng och för aktiva, festliga och lata dagar.

Både Proto och Sagoeken är byggda med hållbarhet i åtanke, med en stark miljöprofil, låg energiförbrukning, miljövänliga materialval och en idé om att inte bara finnas till för studenter utan för alla i hela Lund - under lång tid. Medan ni bor in er och fixar mys, så gör vi plats för ännu fler framtidshopp och bygger vidare på nya och minst lika fina kvarter. Även de blir såklart gjorda för en ljus framtid.

Lycka till!