StudBO19 - friplatser för studenter!

2 oktober, 2019

Är du student med intresse för studentbostäder? Vi har släppt några friplatser till StudBO19 den 16 oktober! Först till kvarn gäller.

I oktober arrangerar vi studentbostadskonferensen StudBO19 tillsammans med MKB Fastighet och Studentbostadsföretagen. Under StudBO19 är allt fokus på studentbostaden som vi lyfter fram från olika vinklar, med ett nationellt perspektiv och lokala nedslag. T.ex. så inleder vi med ett intressant panelsamtal om studentbostäder i staden med politiker och företrädare för Lunds och Malmö universitet. Konferensen modereras av Johan Wester och besökarna som kommer ansvarar i princip för hela Sveriges utbud av studentbostäder.

Vi vill gärna få med deltagare som står för kundperspektivet och erbjuder därför våra hyresgäster att delta kostnadsfritt under konferensens första dag, dvs. onsdagen den 16 oktober (dagtid ej middag).

Om du eller en kompis är intresserade, anmäl er genom att skicka ett mejl till info@studbo19.se med namn och ev. matpreferenser. Det är snabba ryck som gäller så vi måste ha anmälan senast måndagen den 7 oktober. Eftersom vi släpper ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller.

När: Onsdagen den 16 oktober kl. 09.00-16.15
Var: Malmö Börshus (Skeppsbron 2)
Vad: En dag med intressanta föreläsningar, diskussioner och möjlighet att träffa representanter från studentbostadsbranschen i Sverige. Frukost, lunch och fika ingår. 

Program: studbo19.se/program
Eventets webbplats: studbo19.se.

Om StudBO

StudBO är en mötesplats för alla som arbetar med studentbostäder. Här får du chansen att lyssna på intressanta föreläsningar, ta reda på vad som händer inom studentbostadsbranschen i Sverige och framför allt så är det ett tillfälle att träffa och prata med byggföretag, bostadsföretag, politiker och andra som arbetar med studentbostäder. StudBO är ett koncept från branschorganisationen Studentbostadsföretagen och arrangeras vartannat år av föreningens olika medlemsföretag.