Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Vinnarna i korridorutmaningen Lundensisk sommartårta

29 maj, 2020

Tack för alla roliga, kreativa, vackra och smarriga bidrag till korridorutmaningen ”Lundensisk sommartårta”. Tyvärr fick vi inte smaka på de läckra bakverken, men vi fick däremot äran att utse vinnarna. Grattis till vinsten önskar vi studenterna på korridor Delphi 55 F vån 1 och deras vackra tårtbidrag ”Biking on Sunshine”.

Första pris

Första pris går till korridor Delphi 55 F vån 1 för det vackra tårtbidraget ” Biking on Sunshine” (se bild ovan). Stort grattis! De beskriver själv sitt bidrag med följande dikt:

Yellow fields, blue sky
This is the best cake you will ever try
7 layers made with love
From all the countries represented above
It's a big cake and it's not that healthy
So bike to us and enjoy it at Delphi

Andra pris

Andra pris går till korridor Ulrikedalsvägen 10D vån 4 för det häftiga tårtbidraget ”Midsommar at Ulrikedal”. Såhär beskriver de själv sitt bidrag: ”It is Midsommar in Lund and the maypole is up in Ulrikedal’s innergarden. The flowers and berries also came to the party. Our caretaker parked his car just in time by AF Bostäder’s sign to pick up the last blueberry before the feast begins. Our lemon and whipped cream cake is ready to be cut, revealing the Swedish flag on the inside. Happy summer from us on Ulrikedalsvägen 10D, fourth floor!”. Stort grattis!

Lundensisk sommartårta med Sveriges flagga och midsommarstång

Tredje pris

Tredje pris går till korridor Delphi 55 F vån 1 för tårtbidraget ”White Chocolate & Raspberry Devil's Food Cake”. Eller som de själv beskriver det: ”A rich and decadent chocolate cake with a white chocolate ganache filling and raspberry jam, topped with fresh raspberries, flowers, and the first Swedish strawberries of the summer season. It doesn't get any better than this!”. Grattis!

Lundensisk sommartårta med vit choklad och hallon