Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Reklambanner för Lundaloppet

Spring Lundaloppet 2021 – gratis!

7 april, 2021

Lundaloppet är ett motionslopp som arrangeras av IFK Lund. AF Bostäder sponsrar deltagandet för 300 hyresgäster (gäller även för inneboende och andrahandshyresgäster) enligt först till kvarn-principen.

Alla hyresgäster har idag fått ett mail med info om anmälningsförfarandet (om inte, kolla din skräppost). Kom ihåg, först till kvarn gäller. Vi uppdaterar denna nyhet och våra sociala medier så snart de 300 gratisplatserna är slut.

I år består Lundaloppet av fem lopp som springs på olika banor i olika delar av Lund, en vecka i månaden mellan april och augusti. Det finns åtta startplatser för varje starttid. Läs mer om hela arrangemanget på Lundaloppets webbplats lundaloppet.se

Lycka till!