Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Illustration av Hippocampus med adresser

Nu hyr vi ut Hippocampus!

20 maj, 2021

Med början den 21 maj 2021 hyr vi ut de nybyggda studentbostäderna på Hippocampus.

Hippocampus består av fyra fristående byggnader med adress Kämnärsvägen 80-86. Här har vi byggt 137 st bostäder i storlekarna 1-4 rum och kök. Många av bostäderna är anpassade för kompisboende. Här har sovrummen anpassats för att rymma såväl säng som studieplats.

All Inclusive

AF Bostäders hyror på Hippocampus inkluderar det mesta som är viktigt. Internet, hushållsel, varmvatten, tvättmedel och personligt cykelställ kostar inget extra. Samtidigt har vi valt bort telefon- och TV-uttag som dagens studenter tycker är mindre viktigt.

I hyran ingår också vår höga bostadsstandard. Det innebär bl a smarta förvaringslösningar, kaklade badrum med våtrumsmatta och induktionshäll i köket. De största lägenheterna får diskmaskin. Alla bostäder har dessutom tillgång till ett eget förråd.

Uthyrningsplan

Uthyrningen sker på samma villkor som för övriga bostäder. Uthyrningen sker på AF Bostäders webbplats och sökande med bäst kötid får den enskilda bostaden. Eftersom antalet nya bostäder är stort, delas uthyrningen upp i flera etapper. Den första etappen påbörjas den 21 maj och den sista påbörjas i slutet av samma månad. Inflyttningen sker sedan den 1 september för Kämnärsvägen 82-86 och den 1 oktober för Kämnärsvägen 80 (höghuset).

Hyran

En rimlig hyresnivå är alltid vårt mål i alla nybyggnadsprojekt. Hippocampus utgör inget undantag. Eller vad sägs om en hyra från runt 3.500 kronor per boende och månad! Alla bostäder har tolvmånadershyra. Fullständiga hyresvillkor anges i respektive hyresavtal.

Frågor?

Kontakta servicecenter via vår chatt.

Länkar