Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Stopp för större fester hos AF Bostäder

7 september, 2021

Respektera dina grannar, arrangera inga stora fester på AF Bostäders bostadsområden.

På senare tid har det arrangerats många större fester på AF Bostäders bostadsområden. Vi förstår att längtan efter sociala tillställningar är stor. Men de allmänna utrymmena (korridorkök, gårdar och grönytor) är inte anpassade för större tillställningar. Att samlas många personer på dessa platser kan innebära en katastrof vid brand eller olycka. En brand kan utvecklas obemärkt och mycket snabbt.

Festerna har också orsakat ett stort antal störningar, nedskräpning och kostsamma skador. Därför ber vi alla som bor hos oss att respektera era grannars hemmiljö, er gemensamma boendemiljö och det arbete som bovärden lägger ner på att sköta om bostadsområdet.

Enligt hyresavtalet är du ansvarig för både dina egna handlingar och för dina gäster. Regelbrott kan leda till att hyresavtalet förloras – även om skador eller störningar orsakats av gästerna.

Upplever du störningar eller vill ha hjälp att avstyra en fest på ditt bostadsområde, kontakta din bovärd. Sker störningen utanför ordinarie öppettider, kontakta vår fastighetsjour på telefon 046-30 74 26.

Denna information har skickats ut till alla våra hyresgäster.

Ta hand om dig och hör gärna av dig till din bovärd med frågor!