Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Vilket bostadsområde är bäst?

12 oktober, 2021

Boende hos AF Bostäder kan nu kostnadsfritt anmäla sig till seriespel i inomhusfotboll, innebandy och volleyboll, tack vare ett samarbete mellan AF Bostäder och LUGI Motion.

Det kommer att spelas en serie som är exklusiv för AF Bostäder där vi alltså kommer att få svar på frågan vilket bostadsområde som är bäst. AF Bostäder ställer upp med ett medarbetarlag så ni kommer att ha chansen att möta er hyresvärd.

AF Bostäders serie för inomhusfotboll kommer att spelas på onsdagar, innebandy kommer att spelas på måndagar och volleyboll spelas på torsdagar. Seriespelet beräknas dra igång i början på november på Victoriastadion i Lund.

Mer information och länk till anmälan har skickats via e-post till AF Bostäders hyresgäster. Tänk på! Sista dag för anmälan är fredagen den 22 oktober 2021.

Lycka till!