Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Henrik Krantz och Linnea Söderström signerar sponsavtal i AF borgen

Lundakarnevalen + AF Bostäder = katastrof!

15 december, 2021

Idag blev det klart att AF Bostäder är sponsor för Lundakarnevalen 2022.

Ända sedan 1894 har Lunds studenter bjudit till karneval vart fjärde år. Lundakarnevalen lockar människor från när och fjärran, och drog över 400 000 besökare 2018.

Den 20–22 maj 2022 är det dags igen! Temat denna gång är ”Katastrofalkarneval” – ett utmärkt tillfälle att fira att livet inte alltid blir som du tänkt dig.

– Vi är glada och tacksamma över att AF Bostäder återigen blir sponsor, säger Linnea Söderström, press- och sponschef för Lundakarnevalen. AF Bostäder står studentlivet nära och har stor förståelse för Lundakarnevalens betydelse för studenterna och staden Lund. Vi lovar ett glatt, nära och karnevalistiskt samarbete, möjligen kantat av en och annan katastrof.

– Lundakarnevalen är det roligaste som finns i svenskt studentliv, ett unikt och lustfyllt arrangemang som varje gång drabbar hela regionen med all sin skaparkraft, säger Henrik Krantz, VD på AF Bostäder. Självfallet ska ett bostadsföretag mitt i studentlivet stå bakom Sveriges bästa studentkarneval. Vi önskar Lundakarnevalen all lycka med förberedelserna och ser redan fram emot Katastrofalkarnevalen 2022! Vad skulle kunna gå fel?