Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Spring Lundaloppet 2022 – gratis!

2 februari, 2022

UPPDATERING! ANMÄLAN ÄR STÄNGD, DE 300 PLATSERNA ÄR SLUT! Lundaloppet är ett motionslopp i Lund, som fyller 40 år i år! AF Bostäder sponsrar deltagandet för 300 hyresgäster (gäller även för inneboende och andrahandshyresgäster). Först till kvarn gäller.

De 300 studenterna kan anmäla sig gratis till jubileumspaketet, vilket innefattar tre lopp och en Lundaloppet t-shirt:

  • Uppladdningslopp 3,7 km i Råby 9–12 mars
  • Uppladdningslopp 4,8 km i Källby 6–9 april
  • Lundaloppet 5 eller 10 km i centrala Lund den 7 maj

Alla hyresgäster har idag fått ett e-postmeddelande med info om anmälningsförfarandet (om inte, kolla din skräppost). Kom ihåg, först till kvarn gäller. Vi uppdaterar denna nyhet och våra sociala medier så snart de 300 gratisplatserna är slut.

Läs mer om hela arrangemanget på Lundaloppets webbplats

Vi ses!