Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Studentrabatt på Lundaloppet 2023

14 februari, 2023

ANMÄLAN ÄR STÄNGD! Hyresgäster hos AF Bostäder får 30 % rabatt på anmälningsavgiften till Lundaloppet, ett stadslopp som slingrar sig genom Lunds fina stadskärna.

Lundaloppet är Lunds mest klassiska motionslopp som har arrangerats av IFK Lund sedan 80-talet. I år arrangeras Lundaloppet den 6 maj 2023 och du har möjlighet att gå eller springa 5 eller 10 km genom centrala Lund. Dessutom kan du vässa formen med två uppladdningslopp.

Nu får du som bor hos AF Bostäder 30 % rabatt på anmälningsavgiften via bo.nus klubben. Du kan anmäla dig till Guldpaketet eller enbart till det klassiska Lundaloppet den 6 maj. All information om de olika loppen hittar du på Lundaloppets hemsida.

Studenter som bor hos AF Bostäder kan läsa mer om Lundaloppets bo.nus erbjudande här.