Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Svanenmärkta studentlägenheter på Pireus nu tillgängliga för uthyrning

3 maj, 2023

Den 3 maj börjar vi hyra ut andra etappen av de nybyggda studentlägenheterna på Pireus, med inflyttning den 1 september 2023.

Pireus består av fem varierade huskroppar med fasader i vit och svart plåt och lekfullt dragna stuprör. De 223 studentlägenheterna ger plats för upp till 300 studenter. Här finns enrummare för dig som vill bo själv och större lägenheter som är perfekta för 2–3 vänner som vill bo tillsammans. I kompislägenheternas sovrum finns plats för både säng och studieplats.

Studentbostäderna är Svanenmärkta och lovar alltifrån låg klimatpåverkan, låg energiförbrukning, solceller, miljövänliga material, sedumtak och en sund inomhusmiljö till bra förutsättningar för livet på och med cykel.

All-inclusive

Hyrorna på Pireus inkluderar det mesta som är viktigt; internet på 1 Gb, el, värme, varmvatten, tvättmedel och personligt cykelställ.

I hyran ingår också en hög bostadsstandard. Det innebär bland annat smarta förvaringslösningar, kaklade badrum med våtrumsmatta och induktionshäll i köket. Till alla bostäder hör ett eget förråd.

Uthyrningsplan, etapp 2

Studentlägenheterna på Kämnärsvägen 1 och 3 (dvs. husen ut mot Magistratsvägen) hyrs ut från den 3 maj med inflyttning 1 september 2023. Uthyrningen sker på samma villkor som för övriga bostäder, via AF Bostäders webbplats.

Hyran och övriga hyresvillkor

En rimlig hyresnivå är alltid vårt mål i alla nybyggnadsprojekt och Pireus utgör inget undantag. Fullständiga hyresvillkor anges i respektive hyresavtal.

Frågor?

Har du frågor om de nya bostäderna finns ofta svaret på vår webbplats (se länkar nedan). Hittar du inte svaret där är du alltid välkommen att kontakta servicecenter via chatt.

Länkar