Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Bostadskön öppen för nya studenter ht2023 - Anmäl dig nu!

12 juli, 2023

Idag har antagningsbeskeden skickats ut. Grattis till er som har blivit antagna! Nu har vi öppnat bostadskön för novischer, det vill säga nya studenter vid Lunds universitet höstterminen 2023. Vi har reserverat cirka 900 studentbostäder åt er.

Som nyantagen student vid Lunds universitet ht2023 kan du nu anmäla dig till AF Bostäders bostadskö. Vi har reserverat cirka 900 studentbostäder för novischer, vilka i första hand kommer att hyras ut till 1 augusti och 1 september 2023.

Om du uppfyller kraven för novischstatus och vill bo i en av våra studentbostäder, är det dags att anmäla dig till bostadskön genom att göra en bostadsansökan mellan den 12–14 juli. Den 15 juli kommer vi att genomföra en utlottning av kötider till novischer, vilket innebär att du tilldelas ett ködatum och klockslag. Därefter kan du börja boka lediga novischbostäder via vår webbplats.

Mer information om novischers möjlighet att söka bostad hos AF Bostäder hittar du på afbostader.se/novisch.

Lycka till med din ansökan och välkommen till Lund!