Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Utlottning av kötider är klar - Nu påbörjas uthyrningen av 900 novischbostäder

15 juli, 2023

Utlottningen av kötider till novischer ht2023 är nu avslutad och vi har påbörjat uthyrningen av novischbostäder. Du som deltog i novischlotteriet hittar din lottade kötid (datum och klockslag) på Dina sidor.

Vi har reserverat cirka 900 studentbostäder (korridorrum och ettor) till novischer, dvs. nyantagna studenter vid Lunds universitet. Dessa bostäder kommer i första hand att hyras ut till den 1 augusti och 1 september 2023. Du har nu möjlighet att börja boka lediga novischbostäder på vår webbplats afbostader.se/lediga-bostader. Där hittar du även aktuell information om antal novischbostäder kvar för uthyrning, samt den senaste kötiden som tilldelades en novischbostad.

Tänk på att du kan ha högst tre aktiva bokningar samtidigt och att bokningarna är bindande. Mer detaljerad information om bokningssystemet och hur du går tillväga, hittar du på afbostader.se/bokningssystemet.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta servicecenter. Lycka till med dina bokningar!