Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Nu hyr vi ut studentlägenheterna på Rhodos!

14 februari, 2024

Den 14 februari 2024 påbörjar AF Bostäder uthyrningen av 186 nybyggda studentbostäder på Rhodos. Bostäderna, belägna på Kämnärsvägen 20–26 i norra Lund, kommer vara tillgängliga för inflyttning den 17 juni och 2 september 2024.

Rhodos erbjuder en unik boendemiljö för 269 studenter med en smakfull och välplanerad arkitektur som främjar trivsel och hälsa. Den grönskande utemiljön är utformad för att gynna dagvattenhantering och biologisk mångfald. Dessutom är energiförbrukningen endast hälften av nybyggnadskraven, och klimatpåverkan är låg.

Kvarteret består av varierande bostadstyper, inklusive tre rum och kök, två rum och kök för kompisar samt ett rum och kök för dig som hellre bor själv. Byggnaderna har fasader i naturliga färgtoner och innergården har plats för uteliv och umgänge. Här finns också ett orangeri som är byggt av återvunna fönster och har en odlingsbädd som värms upp med spillvärme.

Bostadstyper

  • Tre rum och kök: 6 st
  • Två rum och kök: 54 st
  • Ett rum och kök: 126 st

Uthyrningsplan

Uthyrningen sker via AF Bostäders webbplats och delas upp i två etapper:

  • Etapp 1 - Kämnärsvägen 20, 22 och 26. Hyrs ut 14 - 26 februari. Inflyttningsdag 17 juni.
  • Etapp 2 - Kämnärsvägen 24. Hyrs ut 24 april - 9 maj. Inflyttningsdag 2 september.

Hyran och all-inclusive

Hyrorna, baserade på vår hyresmodell, håller samma nivå som annan nyproduktion på Kämnärsvägen. Alla bostäder har tolvmånadershyra och inkluderar internet (1 Gb), el, värme, varmvatten, tvättmedel, förråd och personligt cykelställ.

Länkar