Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

AF Bostäder söker studentmedarbetare till servicecenter

11 juni, 2024

På AF Bostäder arbetar studenter som extraresurser på servicecenter. Dessa studentmedarbetare går in vid ordinarie personals frånvaro och vid hög arbetsbelastning. Nu söker vi nya medarbetare! Är du serviceinriktad och vill ingå i ett team om cirka tio studentmedarbetare, så tycker vi att du ska söka detta extrajobb!

Arbetsuppgifter

  • Delta i schemalagd bemanning under semesterperioder.
  • Stötta vid ordinarie personals tillfälliga frånvaro.
  • Hantera besök, chatt, e-post, telefonsystem, administrativa system etc. (vi lär dig!)
  • Vid behov hjälpa övriga verksamheter på AF Bostäder.

Anställning

Anställningen påbörjas i september 2024.

Kvalifikationer

  • Du bor eller har bott hos oss och har minst två år (fyra hela terminer) kvar av dina studier.
  • Du kan arbeta minst åtta timmar i veckan.
  • Du är flexibel och kan jobba under julledigheter, sommarsemestrar och med kort varsel vid behov.

Personliga egenskaper

Du är effektiv, beslutsför och tycker om att arbeta självständigt samt samarbeta i grupp. Du tycker om att ge god service, är lyhörd och flexibel. Du kommunicerar väl både i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder

En värdeskapande arbetsplats som vi bygger tillsammans med våra medarbetare genom att vara proaktiva, välkomnande och värdera såväl nytänkande som olikheter. En arbetsplats som arbetar för en arbetsmiljö där alla ska trivas, känna sig delaktiga och få goda förutsättningar för att lyckas på jobbet.

Läs gärna om två av våra tidigare studentmedarbetare i denna artikel.

Ansök nu!

Skicka ditt CV och ett personligt brev, där du motiverar varför just du passar för rollen, till claes.hjortronsteen@afbostader.se senast den 20 juni, 2024. Vid frågor, kontakta Claes Hjortronsteen på 046-19 15 36.

Vi ser fram emot din ansökan!