Nyhetsarkiv

17 april, 2020

Fira siste april ansvarsfullt

Nu närmar sig siste april – en av årets höjdpunkter i Lund. I år har Lunds kommun ställt in firandet i stadsparken för att undvika spridning av det nya coronaviruset. Därför vill vi påminna om att spontana folksamlingar på fler än 50 personer är otillåtna.

15 april, 2020

Studentkorridor på Delphi målade årets snyggaste påskägg

Vinnarna i påskens korridorutmaning har korats och högvinsten gick till Delphi 55 K 1013-1024! Med fin precision och konstnärlig talang har de skildrat ett högaktuellt ämne på ett respektfullt och humoristiskt sätt.

7 april, 2020

Korridorutmaningen – Snyggaste påskäggen

I påsktider äts det massor av ägg. Många är dekorerade. Hur gör ni på korridoren? Skicka in bilder på era dekorerade ägg och tävla om presentcheckar på ICA som kan användas till nästa korridorsittning.

6 april, 2020

2019 års hållbarhetsredovisning är här

Under året som gått har AF Bostäder uppnått flera hållbarhetsmål och tagit stora kliv för minskad klimatpåverkan. Den egenproducerade solenergin har tredubblats, utsläppen av växthusgaser har minskat med 92 procent sedan 2016 samtidigt som 616 nya studentbostäder har invigts!

3 april, 2020

Ny årsredovisning

Nu har AF Bostäder släppt årsredovisningen för 2019.

1 april, 2020

AF Bostäder halverar skärmbredden

Sedan universitetet stängde och studenterna började plugga på distans har belastningen på AF Bostäders fibernät fördubblats. För att hantera det ökade trycket med bibehållen kvalitet går AF Bostäder under en begränsad period ner till halva skärmbredden.