Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Sekretesspolicy för Facebook


Detta är AF Bostäders sekretesspolicy för vår sida på Facebook.

På Facebook publicerar AF Bostäder nyheter, händelser och annat smått och gott för dig som bor i en av våra studentbostäder eller bara är intresserad av vad vi gör. Vi som administrerar kontot är AF Bostäders kommunikatör, hållbarhetskoordinator och bostadsombudsman. Du kan komma i kontakt med oss via servicecenter.

Om du väljer att gilla sidan (vilket du förhoppningsvis vill) godkänner du också att ta emot våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan när som helst välja att sluta gilla sidan, dölja enskilda eller alla inlägg vi gör.

Vi blir jätteglada om du gillar, kommenterar och gör egna inlägg, men tänk på hur du uttrycker dig. Vi tillåter inte inlägg som är kränkande, stötande, marknadsför andras verksamheter, bryter mot svensk lag etc. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget och kan även bli blockerad från sidan. Om du ser ett kränkande inlägg ber vi dig att rapportera det till oss. Inlägg på sidan rensas bort regelbundet.

Vi vill gärna ha en öppen dialog, men i de fall vi anser att dialogen bör ske utanför Facebook förbehåller vi oss rätten att ta bort inlägg och föra dialogen vidare i en lämpligare kontaktkanal. Vid privata frågor, ber vi dig kontakta servicecenter istället.

Till AF Bostäder på Facebook!


Senast uppdaterad 22 oktober, 2018