Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Bostadskön öppen för nya studenter vt2024 - Anmäl dig nu!

11 december, 2023

Idag har antagningsbeskeden skickats ut. Grattis till er som har blivit antagna! Nu har vi öppnat bostadskön för novischer, det vill säga nya studenter vid Lunds universitet vårterminen 2024. Vi har reserverat cirka 250 studentbostäder åt er.

Som nyantagen student vid Lunds universitet vt2024 kan du nu anmäla dig till AF Bostäders bostadskö. Vi har reserverat cirka 250 studentbostäder för novischer, vilka i första hand kommer att hyras ut till 1 januari och 1 februari 2024.

Om du uppfyller kraven för novischstatus och vill bo i en av våra studentbostäder, är det dags att anmäla dig till bostadskön genom att göra en bostadsansökan mellan den 11-12 december. Den 13 december kommer vi att genomföra en utlottning av kötider till novischer, vilket innebär att du tilldelas ett ködatum och klockslag. Därefter kan du börja boka lediga novischbostäder via vår webbplats.

Mer information om novischers möjlighet att söka bostad hos AF Bostäder hittar du på afbostader.se/novisch.

Lycka till med din ansökan och välkommen till Lund!