Jobba hos oss!


AF Bostäder är södra Sveriges största studentbostadsföretag. Vi erbjuder 6000 studentanpassade bostäder i flera attraktiva bostadsområden i Lund. 

I en modern processorienterad organisation jobbar vi målinriktat med ständiga förbättringar och förnyelse. Vi arbetar huvudsakligen i tre huvudprocesser; försäljning, fastighetsutveckling och boutveckling. Den dagliga förvaltningen är organiserad ute på våra bostadsområden med lokala områdeskontor.

Lediga tjänster

Bovärd

Just nu söker vi en bovärd, som kommer arbeta på ett av våra studentbostadsområden i Lund. Hos oss bor studenter från hela världen och för många av dem är det deras första egna boende. Att arbeta som bovärd är ett väldigt socialt och omväxlande jobb med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter. 

Titta gärna på våra Youtube filmer nedan där bovärdarna Heléna och Amir berättar om sitt arbete. 

Bovärd - läs mer och ansök!

Kommunikatör

AF Bostäder i Lund är södra Sveriges största studentbostadsföretag. Vårt fokus ligger på hållbarhet, service och utveckling. Du kommer aldrig träffa på ett företag som gillar sina kunder lika mycket som vi gör. Om du är en kommunikatör i världsklass så har du tur för nu finns det ett ledigt jobb hos oss.

Kommunikatör - läs mer och ansök

Yrkesroller

Är du nyfiken på hur det är att jobba på AF Bostäder? I sex filmer har vi låtit några av våra medarbetare berätta om sitt arbete. Klicka på titel/namn för att starta filmen. 

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig eller finns det ingen ledig tjänst just nu? Då kan du alltid göra en spontanansökan genom att registrera ditt CV hos oss.  


Gör en spontanansökan!

 


Senast uppdaterat 23 maj, 2017