Jobba hos oss!


Tack vare vår processorganisation är vi alltid kundfokuserade och kan basera hela vår verksamhet på kundernas behov och förväntningar.

Arbetet leds av tre huvudprocesser: Förvaltning, Uthyrning och Fastighetsutveckling. Till deras hjälp finns stödprocesser med specialkompetens inom IT/Ekonomi/Finans och HR/Kommunikation/Hållbarhet. Är du nyfiken på hur det är att jobba på AF Bostäder? Titta då på våra arbetsgivarfilmer och läs artiklarna nedan. 

Hitta ditt nya jobb här! 

Hyresekonom sökes till vikariat på AF Bostäder

Vi söker en serviceminded hyresekonom med känsla för detaljer. Som hyresekonom har du regelbunden kontakt med våra kunder, svenska och internationella lundastudenter, och fungerar även som ett internt stöd. Vikariatet är på minst ett år. Läs mer om tjänsten och ansök här >>

Spontanansökningar

Vi söker kontinuerligt medarbetare till vår verksamhet och alla lediga tjänster som inte tillsätts via internrekrytering publiceras här. Med anledning av det nya regelverket kring personuppgifter (GDPR) har vi ingen möjlighet att spara spontanansökningar, utan hänvisar till de ev. lediga tjänster som finns. 

Arbetsgivarfilmer

Jobba på AF Bostäder

Den här filmen presenterar AF Bostäder som arbetsgivare utifrån ett medarbetarperspektiv.

Bovärden Heléna

I den här filmen berättar bovärden Heléna om sitt arbete och varför hon tycker att hon har världens bästa jobb.

Bovärden Amir

I den här filmen berättar bovärden Amir om sitt arbete och hur mycket han gillar att visa kunderna hur de kan lösa problem i framtiden.

Byggprojektledaren Martin

I den här filmen berättar byggprojektledare Martin om sitt jobb och varför han stimuleras av att få vara med och utveckla boendet för framtida studenter.

Byggprojektledaren Kristina

I den här filmen berättar byggprojektledaren Kristina om sitt arbete och det starka kundfokuset på AF Bostäder.

Ledningskoordinatorn Linda

I den här filmen berättar ledningskoordinatorn Linda om sitt arbete och fördelarna med en platt organisation och ett varierande arbete.

Miljösamordnaren Anna

I den här filmen berättar miljösamordnaren Anna om sitt arbete och det stora engagemanget hon känner från våra hyresgäster.

Artiklar om att jobba hos AF Bostäder

Tema 2018: Arbetsglädje!

Varje år får medarbetarna på AF Bostäder arbeta med ett särskilt tema kopplat till företagets personaldagar. För 2018 har temat varit arbetsglädje, ett riktigt glädjeämne som visat sig lika nyttigt som roligt.

Långsiktigt arbete bakom sunda värderingar

På AF Bostäder ska alla ha samma möjligheter och rättigheter. Därför arbetar AF Bostäder långsiktigt förebyggande med inkluderande värderingar, jämställdhet och likabehandling.

Här är alla välkomna!

Det är en självklarhet för AF Bostäder att ha inkluderande värderingar, att sträva efter jämställdhet och att engagera sig i frågor som rör rättvisa, mångfald och likabehandling.

AF Bostäder säger: Ha det så skoj!

En bra arbetsmiljö är en förutsättning för att trivas och lyckas på jobbet. På AF Bostäder ska det vara kul att gå till jobbet.

Utmaning: Att locka unga!

Fastighetsbranschen står inför en generationsväxling. Stora pensionsavgångar väntar och för att klara återväxten behöver unga attraheras till branschen.

Stor rörelsefrihet för högre frisknärvaro

Hälsofrågor är en stor utmaning och AF Bostäder arbetar proaktivt med att hålla frisknärvaron på en hög nivå.


Senast uppdaterad 5 september, 2019