Jobba hos oss!


AF Bostäder är södra Sveriges största studentbostadsföretag. Vi erbjuder 6000 studentanpassade bostäder i flera attraktiva bostadsområden i Lund. 

I en modern processorienterad organisation jobbar vi målinriktat med ständiga förbättringar och förnyelse. Vi arbetar huvudsakligen i tre huvudprocesser; försäljning, fastighetsutveckling och boutveckling. Den dagliga förvaltningen är organiserad ute på våra bostadsområden med lokala områdeskontor.

Lediga tjänster

Sök jobbet som bovärd hos AF Bostäder!

Som bovärd ansvarar du för bostäder och utemiljö på ett av våra studentbostadsområden. Det är ett varierande och roligt jobb, där du har förmånen att träffa våra härliga kunder (som är studenter) varje dag. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. reparationer, besiktningar, kundkontakt och arbete i vårt fastighetssystem. I filmen nedan kan du se Heléna och Amir berätta om sitt jobb som bovärd hos oss!


Läs mer och ansök

Yrkesroller

Är du nyfiken på hur det är att jobba på AF Bostäder? I sex filmer har vi låtit några av våra medarbetare berätta om sitt arbete. Klicka på titel/namn för att starta filmen. 

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig eller finns det ingen ledig tjänst just nu? Då kan du alltid göra en spontanansökan genom att registrera ditt CV hos oss.  


Gör en spontanansökan!

 


Senast uppdaterat 11 juli, 2017