Jobba hos oss!


Tack vare vår processorganisation är vi alltid kundfokuserade och kan basera hela vår verksamhet på kundernas behov och förväntningar.

Arbetet leds av tre huvudprocesser: Förvaltning, Uthyrning och Fastighetsutveckling. Till deras hjälp finns dessutom stödprocesser med specialkompetens inom IT/Ekonomi/Finans och HR/Marknad/Hållbarhet. Är du nyfiken på hur det är att jobba på AF Bostäder? Titta då på våra arbetsgivarfilmer nedan. 

Lediga tjänster

Hitta ditt nya jobb här!

Bovärd

Jobbet som bovärd innebär att du har ansvar för ett bovärdsområde med hus, studentbostäder och kunder (härliga lundastudenter). En viktig del av arbetet är att bygga förtroendegivande relationer med kunderna och få dem att trivas. Titta gärna på filmerna nedan där två bovärdar beskriver sitt arbete. Mer information om tjänsten och ansökan hittar du här

Arbetsgivarfilmer

Jobba på AF Bostäder

Den här filmen presenterar AF Bostäder som arbetsgivare utifrån ett medarbetarperspektiv.

Bovärden Heléna

I den här filmen berättar bovärden Heléna om sitt arbete och varför hon tycker att hon har världens bästa jobb.

Bovärden Amir

I den här filmen berättar bovärden Amir om sitt arbete och hur mycket han gillar att visa kunderna hur de kan lösa problem i framtiden.

Byggprojektledaren Martin

I den här filmen berättar byggprojektledare Martin om sitt jobb och varför han stimuleras av att få vara med och utveckla boendet för framtida studenter.

Byggprojektledaren Kristina

I den här filmen berättar byggprojektledaren Kristina om sitt arbete och det starka kundfokuset på AF Bostäder.

Ledningskoordinatorn Linda

I den här filmen berättar ledningskoordinatorn Linda om sitt arbete och fördelarna med en platt organisation och ett varierande arbete.

Miljösamordnaren Anna

I den här filmen berättar miljösamordnaren Anna om sitt arbete och det stora engagemanget hon känner från våra hyresgäster.


Senast uppdaterad 4 september, 2018