Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

AF Bostäders sekretesspolicy för sociala medier


Detta är AF Bostäders sekretesspolicy för sociala medier och den omfattar alla plattformar där AF Bostäder är aktiva. Du hittar länkar till våra sociala medier i sidfoten.

På sociala medier publicerar AF Bostäder nyheter, evenemang, boendetips, vårt hållbarhetsarbete med mera. Kontona administreras av AF Bostäders HR-avdelning, som du kan komma i kontakt med via servicecenter.

Om du väljer att följa eller gilla sidan (vilket vi hoppas att du gör) innebär det att du också godkänner att ta emot våra inlägg i ditt eget sociala medier flöde. Du kan när som helst välja att sluta följa sidan, dölja enskilda eller alla inlägg från AF Bostäder.

Vi uppskattar om du gillar, kommenterar och delar våra inlägg, men tänk på hur du uttrycker dig. Vi tillåter inte kommentarer som är kränkande, stötande, marknadsför andras verksamheter eller bryter mot svensk lag, med mera. Inlägg som bryter mot reglerna kommer att tas bort och användaren kan även komma att blockeras från sidan. Inlägg på sidan rensas regelbundet.

Vi strävar efter en öppen dialog, men i de fall där vi anser att dialogen bör föras utanför sociala medier, förbehåller vi oss rätten att ta bort inlägg och fortsätta dialogen i en lämpligare kontaktkanal. För privata frågor, vänligen kontakta servicecenter i stället.


Senast uppdaterad 21 december, 2023