Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Två händer som bildar ett hjärta. I bakgrunden syns suddiga träd och människor

Hållbarhet


För AF Bostäder handlar hållbarhet om att agera ansvarsfullt och långsiktigt. Vårt hållbarhetsarbete innefattar allt från konkreta åtgärder i fastigheterna till att ge inspiration och förutsättningar för våra hyresgäster att göra hållbara val i vardagen.

Som studentbostadsföretag har vi både positiv och negativ påverkan på vår omvärld. Vårt hållbarhetsarbete handlar till stor del om att minska negativ miljöpåverkan genom konkreta åtgärder i våra fastigheter och på våra bostadsområden, men också om social och ekonomisk hållbarhet. AF Bostäder ska bidra till ett hållbart bostads- och samhällsbyggande. För att klara det måste vi samarbeta med vår omvärld. Därför vill vi inspirera våra hyresgäster, medarbetare och samarbetspartners till hållbara val. Och samtidigt hämta inspiration från goda förebilder.

I vår hållbarhetsredovisning och på #storaplaner kan du läsa mer om hur vi arbetar för att minska våra negativa avtryck och främja en positiv utveckling. Vi berättar om de satsningar vi gör och satsningar vi ännu inte gör.

Under boendeinformation hittar du som hyresgäst tips på vad du kan göra för att bidra till ett mer hållbart boende, så som energispartips, avfallssorteringsfilmer och tvätt- och städtips.

Följ oss också gärna på Facebook, Instagram och LinkedIn för att ta del av vårt hållbarhetsarbete.

Har du några frågor eller förslag på förbättringar, hör gärna av dig så gör vi världen lite mer hållbar tillsammans.

Kontakt

Har du några frågor eller idéer kring hållbarhet, vänligen kontakta Louise Halén, Hållbarhetskoordinator, louise.halen@afbostader.se.


Senast uppdaterad 1 mars, 2024