Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Sveriges nöjdaste kunder


AF Bostäder i Lund är södra Sveriges största studentbostadsföretag med cirka 6 000 bostäder fördelade på 20 bostadsområden i Lund. Vår uppgift är att erbjuda studenterna i Lund bra och prisvärda bostäder, i en miljö där de kan må bra och prestera i sina studier.

Det är ont om studentbostäder på den svenska bostadsmarknaden. Därför har vi som mål att bygga nya bostäder åt 1 000 studenter till 2024 (basår 2020). Som samhällsbyggare ska vi också bidra till Lunds utveckling, till att stärka varumärket Lund som universitetsstad och till att så många som möjligt kan – och vill – studera vid Lunds universitet. 

Vår vision är att vara Sveriges bästa studentbostadsföretag. För att lyckas har vi tre huvudfokus: vi ska utveckla vårt fastighetsbestånd, vi ska utveckla relationen till studenterna och vi ska utveckla vårt hållbarhetsarbete. 

Vår verksamhet bygger på attraktionskraften som finns i Lunds studentliv. Studentlivet i Lund är organiserat kring AF-familjen som består av AF Bostäder, Akademiska Föreningen och AF Borgen som är en del av Studentlund. Studentlund utgörs av nationer, Akademiska Föreningen och studentkårerna. 


Senast uppdaterad 1 mars, 2024