Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Utlottning av kötider är klar - Nu påbörjas uthyrningen av 250 novischbostäder

13 december, 2023

Utlottningen av kötider till novischer vt2024 är nu avslutad och vi har påbörjat uthyrningen av novischbostäder. Du som deltog i novischlotteriet hittar din lottade kötid (datum och klockslag) på Dina sidor.

Vi har reserverat cirka 250 studentbostäder (korridorrum och ettor) till novischer, dvs. nyantagna studenter vid Lunds universitet. Dessa bostäder kommer i första hand att hyras ut till den 1 januari och 1 februari 2024.

Novischerna har nu möjlighet att börja boka lediga novischbostäder på vår webbplats afbostader.se/lediga-bostader. Där finns även aktuell information om antal novischbostäder kvar för uthyrning, samt den senaste kötiden som tilldelades en novischbostad.

Tänk på att du kan ha högst tre aktiva bokningar samtidigt och att bokningarna är bindande. Mer detaljerad information om bokningssystemet och hur du går tillväga, hittar du på afbostader.se/bokningssystemet.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta servicecenter. Lycka till med dina bokningar!