Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

2023 års pepparkakshus

22 december, 2023

Årets pepparkakshustävling är avslutad och vi är glada att presentera vinnarna! Ett stort grattis till Delphi 55 D 1407–1412 och deras bidrag ”AFpollo 13” som tar hem förstapriset!

🥇FÖRSTAPRIS: ”AFpollo 13”, av korridor Magistratsvägen 55 D 1407–1412 på Delphi. Vinnarmotivering: ”Med kreativitet och innovationskraft visar korridoren att framtidens hus är en bostad som förflyttar sig snabbt, precis som en student. Astronauten symboliserar bovärden Peter som alltid står redo för studenterna och deras korridor”. Kolla in deras fina bygge och se de kreativa studenterna bakom verket ovan.

🥈ANDRAPRIS: ”Voldisaurus attack mot AF-borgen” av korridor Ällingavägen 11 A 1408–1422 på Vildanden. Som de själv beskriver det ”En Hogwarts-inspirerad AF-borg, som blir attackerad av voldisaurus!”. Se bild nedan.

🥉TREDJEPRIS: ”Delphis pepparkakskorridor” av korridor Magistratsvägen 55 F 1211–1224 på Delphi. Korridoren har återskapat sin egen korridor i pepparkaksdeg, med en twist. Som de själv beskriver det: ”Vår underbara korridor som skapar våran verklighet fast med två stora vaktormar”. Se bild nedan.

Stort grattis till alla vinnare och deras fantastiska bidrag! Och tack till alla studenter som deltog i årets pepparkakshustävling!

NH_PKHT_AP23.jpg

NH_PKHT23_TP.jpg