Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Sommarjobba hos AF Bostäder

26 januari, 2024

Studentbostadsföretaget AF Bostäder i Lund söker sommarjobbare under perioden juni till augusti 2024.

Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare hos AF Bostäder arbetar du heltid med att hjälpa bovärdarna att hålla rent och snyggt på våra studentbostadsområden, till exempel olika städinsatser och ogräsrensning.

Vi har behov under hela semesterperioden, dvs. från juni till augusti, och du ska kunna jobba en sammanhängande period om minst 4–6 veckor. Arbetstiden är vardagar 07.00-16.00.

Vi söker dig som

  • Har fyllt 18 år och har körkort.
  • Gärna är student och boende hos AF Bostäder.
  • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (meriterande, men ej ett krav).

Personliga egenskaper

Vi letar efter positiva och engagerade personer som tycker om ordning och reda. God fysik och en förmåga att samarbeta med andra är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Vi erbjuder

  • Ett roligt och varierande arbete.
  • Mycket frisk luft och en chans att njuta av sommaren utomhus.
  • Trevliga kollegor och en trivsam arbetsplats.

Ansök

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan (eller eventuella frågor) till områdeschef Camilla Tilly via e-post camilla.tilly@afbostader.se. Sista ansökningsdag är den 18 februari 2024, men vänta inte för länge – urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Om AF Bostäder

AF Bostäder i Lund är södra Sveriges största studentbostadsföretag med cirka 6 000 bostäder fördelade på 20 bostadsområden i Lund. Vår uppgift är att erbjuda studenterna bra och prisvärda bostäder, i en miljö där de kan må bra och prestera i sina studier. Läs mer om AF Bostäder på webbplatsen.