Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Nuuu kör vi! Showa och glittra i AF Bostäders TikTok-Mello!

8 februari, 2024

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. SE VINNARNA PÅ TIKTOK OCH INSTAGRAM #AFBMELLO. Nu drar Mellofesten igång igen, och vi på AF Bostäder tänker inte vara sämre! Häng med i vår glittriga och glammiga TikTok-Mello, tävla mot andra studenter som bor hos AF Bostäder och njut av alla bidrag vi får in.

Du kan uppträda själv eller med dina kompisar – ös på med kreativitet, paljetter, dans, musik, skådespeleri eller vad du vill – bara du gör det på ditt sätt!

Fixa showen så här:

  • Spela in ditt eget makalösa och påhittiga Mello-nummer (obs, max 45 sekunder långt).
  • Skicka din video och en kort beskrivande text till competition@afbostader.se senast den 3 mars, 2024.

Bidragen publiceras på AF Bostäders TikTok och Instagram under hashtaggen #afbmello. De tre bästa bidragen utses av vår mello-entusiastiska jury senast den 8 mars. Vinnarna får en åtråvärd statyett i Sångfågeln-style, ett presentkort på ICA och en snackspåse till mellofinalen.

När du deltar i tävlingen ger du AF Bostäder rätt att dela ditt filmmaterial i våra kanaler. Var noga med att använda musik som inte är upphovsrättsskyddad (gärna egen, om du vill). För att vara helt säker, kan du spela in din film på TikTok och välja ett fritt ljudspår därifrån. Ladda ner den färdiga filmen och skicka till oss. Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss via competition@afbostader.se.

Lycka till!

Hälsningar
Mello-teamet på AF Bostäder