Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Nu startar de bästa sportserierna för studenter! Säkra en plats – anmäl ditt lag direkt.

15 mars, 2024

ANMÄLAN ÄR STÄNGD. Förra säsongens lagsportserier blev en succé, och nu är vi tillbaka med en serie i utomhusfotboll, inomhusfotboll, innebandy och volleyboll. Serierna arrangeras av AF Bostäder och LUGI Motion. Vi har plats för 6 lag per serie och sport och det är först till kvarn som gäller.

När? Utomhusfotboll tisdagar, inomhusfotboll tisdagar, innebandy måndagar och volleyboll måndagar. Med start 15 april 2024 (spelschema och tider presenteras innan start)
Var? Utomhusfotboll Konstgräsplan 8A Smörlyckans IP vid Victoriastadion, Lund. Inomhusfotboll, innebandy och volleyboll Victoriastadion Lovisastigen, Lund.
Kostnad? Helt gratis för alla som bor hos AF Bostäder

Anmäl ditt lag till AF Bostäders inomhusseriespel här (obs! anmälan är stängd)

Anmäl ditt lag till AF Bostäders utomhusfotboll här (obs! anmälan är stängd)

Obs! Fyll i tid enligt instruktion i anmälan för att anmälan ska kunna gå igenom. Varje lag ska döpas så att det innefattar det bostadsområde som det representerar. Maximalt 6 lag per sport. Först till kvarn gäller. Blir det mindre än sex lag per serie kan inte serien spelas. Anmälda lag får då information om detta.

Det ni behöver göra är att:

  • Samla ihop ett lag.
  • Anmäl laget (endast en anmälan per lag) till den sport ni önskar utöva genom länken.
  • Sista dag för anmälan är fredag den 5 april, 2024.
  • Se till att ni har ett komplett lag som kan spela innan ni anmäler er. Anmälan är bindande. Det är tillåtet att blanda spelare från olika bostadsområden.

Hör av dig till Elin elin.svensson@afbostader.se om du har några frågor!