Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Städa lätt och hållbart med Ekotipset!

8 maj, 2023

Äntligen! Ni är många som frågat oss efter bra och miljövänliga städtips. I samarbete med Ellinor Sirén från Instakontot Ekotipset, har vi tagit fram en innehållsrik specialutgåva av hennes omtyckta bok ”Städa hållbart med Ekotipset”.

Alla korridorer har fått ett gemensamt exemplar plus ett fint startkit med allt ni behöver till städningen, som ättika, bikarbonat, sprayflaska, mikrofiberdukar och mycket mer. Du som bor i lägenhet kan hämta ditt exemplar av Ekotipset på servicecenter på Sparta.

I boken får du massor av tips, råd och recept på hur du kan städa alla delar av ditt hem enkelt och miljövänligt med naturliga och hållbara medel. Det berömda mirakelmedlet är ett bra exempel. Du får dessutom veta hur du tar bort fläckar, fixar skorna, minimerar matsvinn, gör din cykel vårfin och massor av annat kul. Kolla även Ekotipset på Instagram eller Ekotipset.se för fler fina råd kring hållbarhet i hemmet.

Lycka till!