Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Delphis läskigaste korridor vinner "Läskigaste bilden" 2023!

9 november, 2023

Nu är Halloween över, och så även korridortävlingen "Läskigaste bilden". Stort tack för alla läskiga bidrag ni skickat in! Men, läskigast av dem alla var bilden ovan, skapad av studenterna på Magistratsvägen 55 B 1201–1212. Deras vinnarbild gav oss verkligen kalla kårar...

Studenterna på Magistratsvägen 55 B 1201–1212, även kända som "Den läskigaste korridoren på Delphi," har kammat hem förstapriset i årets fototävling "Läskigaste bilden" 2023. Deras skrämmande och fantasifulla kreativitet har inte bara gjort dem till vinnare utan även satt korridoren på kartan som mästare av det mystiska och skrämmande. Ett stort grattis till vinnarna!

Andrapriset går till studenterna på Kämnärsvägen 71 H, vars otroligt skrämmande bild från källaren imponerade stort. Ett stort grattis till dem! Se bild nedan. 

På tredjeplats hittar vi de kreativa studenterna på Ulrikedalsvägen 12 B, våning 1. Efter den initiala chocken kan vi försäkra er alla om att alla på bilden mår bra igen! Se bild nedan. 

Ett läskigt grattis till alla pristagare!

NH_VLB2.jpg

NH_VLB3.jpg