Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Nu hyr vi ut de sista studentlägenheterna på Rhodos!

24 april, 2024

Den 24 april börjar AF Bostäder hyra ut den andra och sista etappen av de nybyggda studentbostäderna på Rhodos. Bostäderna, belägna på Kämnärsvägen 24, kommer vara tillgängliga för inflyttning den 2 september 2024.

Rhodos består av tre fristående byggnader med adress Kämnärsvägen 20–26 i Lund. Här har vi byggt 186 st studentbostäder i storlekarna 1, 2 samt 3 rum och kök. Många av bostäderna är designade för kompisboende. Här har sovrummen anpassats för att rymma såväl säng som studieplats.

De bostäder som nu hyrs ut har adress Kämnärsvägen 24 och är klara för inflyttning den 2 september.

Delad bostad – ett avtal

Oavsett storlek på bostad så tecknas alltid avtalet med en hyresgäst. Hyresgästen avgör själv vem han eller hon vill bo ihop med.

All inclusive

AF Bostäders hyror på Rhodos inkluderar det mesta som är viktigt. Internet, hushållsel, värme, varmvatten, tvättmedel och personligt cykelställ kostar inget extra. Samtidigt har vi valt bort telefon- och TV-uttag som dagens studenter tycker är mindre viktigt.

I hyran ingår också vår höga bostadsstandard. Det innebär bl a smarta förvaringslösningar, kaklade badrum med våtrumsmatta och induktionshäll i köket. Alla bostäder har dessutom tillgång till ett eget förråd.

Länkar